In maart vind hij weer plaats de Nederlandse spoorbeurs.

Ruim 70 bedrijven zijn als standhouder op de vakbeurs Rail-Tech 2015 te zien. Dit evenement voor de spoorsector vindt van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens Rail-Tech 2015 kunnen spoorprofessionals in gesprek gaan met toonaangevende partijen uit de branche.
Onder meer partijen als NS, ProRail, Alstom, Bombardier en VolkerRail zijn aanwezig op het evenement. De komende weken maakt SpoorPro nog meer deelnemers bekend. Diverse takken van de sector komen aan bod tijdens de beurs. Dat varieert van ingenieursbureau’s zoals Arcadis, Movares en Imtech tot treinfabrikanten zoals Bombardier, Alstom en toeleveranciers zoals ETS Spoor, Pilz en Alom.

Workshops

Tijdens de vakbeurs vinden diverse workshops plaats. Deze zijn gratis toegankelijk voor bezoekers uit de spoorbranche. Dat geldt ook voor de beursvloer, waar de standhouders hun nieuwste producten en diensten laten zien. Ook zijn er diverse award uitreikingen op Rail-Tech. Zo is er een Innovation Award voor standhouders en een Young Talent Award voor jonge spoorprofessionals. Het is nog mogelijk om jezelf of een collega voor de Young Talent Award op te geven.

Conferenties

Parallel aan de Rail-Tech vakbeurs vinden twee conferenties plaats. Op woensdag 18 maart is de ERTMS Conferentie waarbij diverse internationale deskundigen een presentatie geven. Daar zullen onder anderen programmadirecteur ERTMS Wim Fabries van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Dr. Rob Goverde van de TU Delft en hoofd ERTMS Pio Guido van ERA spreken.

Registratie voor gratis toegang klik hier

Om terug te keren naar de nieuwsoverzicht pagina klik hier       

Om terug te keren naar ons startmenu  klik hier.