Een nieuwe naam maar een vertrouwde firma (voorheen Seher)

Over ons
Samen met klant en leverancier Energietechniek mogelijk maken
Batenburg Energietechniek is een technische handelsonderneming met een rijke geschiedenis. We leveren advies en producten aan onze opdrachtgevers in de markten Energie, RailInfra en Maakindustrie. Binnen deze markten hebben we aan veel mooie projecten mee mogen werken, waaronder het Amalia windmolenpark, de Betuwelijn en de Schipholtunnel. Daarnaast staan we regelmatig aan de wieg van technische innovaties, zoals de Ringklem en de Tensorex C+.

 

Ontwikkeling door de jaren
Na jaren van ontwikkeling onder de Batenburg techniek-paraplu is het toemalige Seher gegroeid tot specialist in energietechniek. Hierdoor zijn wij een prominente rol gaan spelen in de markt. Vanaf 1 januari 2015 voeren wij met trots de naam Batenburg Energietechniek B.V.
Met onze elf zusterbedrijven vormen we Batenburg Techniek. Binnen Batenburg Techniek behouden we onze zelfstandigheid en snelheid van handelen, maar kunnen we ook de voordelen putten uit samenwerking binnen de groep.

Batenburg Energietechniek is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

RailInfra

Gestroomlijnde samenwerking met fabrikanten, opdrachtgevers, engineers en spooraannemers resulterend in veilige oplossingen voor de RailInfra
In deze markt gaat het om de energiedistributie en veiligheid, waarbij de kabelverbindingen en bovenleidingen de belangrijkste productgroepen zijn.
Batenburg Energietechniek levert een compleet pakket producten en componenten voor onder andere de light- en heavy duty railsector. Het gaat dan om aansluitingen op het openbare energienet en in het energiedistributienetwerk van het spoor en bovenleidingsystemen.
Daarnaast omvat ons leveringsprogramma diverse onderdelen voor toepassing in afspan- en hang- en draagsystemen voor bovenleidingen.

Voor meer info

+31 (0)10 258 08 88
info.energietechniek@batenburg.nl
Admiraal Helfrichweg 2a
2901 AB Capelle a/d IJssel

Of bezoek onze site Batenburg Railinfra

terug naar onze sponsorpagina klik hier

terug naar ons startmenu klik hier