Draad data een rijdraad dikte meet systeem

Rijdraden meten
Metingen zijn volledig geautomatiseerd en worden gefaciliteerd door spoorvoertuigen die geschikt zijn voor trein- en tramsporen. De draaddikte wordt gemeten met een compact en State-of-the-Art rijdraadinspectiesysteem (RIS). Dit geavanceerde systeem meet de draaddikte direct en met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid.

 

Gegevens analyseren
Gegevens worden automatisch geanalyseerd en de resultaten zijn binnen 24 uur na een meting beschikbaar. Dunne plekken - ook dunne plekken onder klemmen - worden gedetecteerd door een kunstmatig neuraal netwerk en door video-inspectie. De resultaten zijn nauwkeurig en vrij van valse positieven. Informatie over draaddikte, spreiding, hoogte en dynamiek wordt online beschikbaar gesteld.

 

Informatie visualiseren
Het visualiseren van de draadinformatie is eenvoudig gemaakt. De Service Portal biedt gratis toegang tot handige tools om de draadinformatie te bekijken en verder te analyseren. Het biedt een volledig interactieve GIS-omgeving met verschillende geografische kaarten en functies. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de onderhoudsstatus van incidenten te volgen.

Meer informatie op de site van Draad data Klik hier

 

 

        

Om terug te keren naar ons startmenu  klik hier.